beli-rumah-dapat-duit-inilah-pelaburan-hartanah-tanpa-modal

Beli Rumah Dapat Duit! Inilah Pelaburan Hartanah Tanpa Modal

Beli property bawah market value, deal dengan owner mark-up dalam S&P (sales & purchase agreement). Bank bagi loan 90% dari harga dalam S&P.

CONTOH: Market value RM200k, beli RM170k. Loan 90% dari RM200k so dapat RM180k. So, balance lepas tolak harga rumah ada lagi RM10k kan?

Duit tu anda punya lah. Boleh buat bayar lawyer fee, stamp duty, renovate sikit-sikit dsb.

TAPI ALWAYS INGAT! Mana ada duit free bang. Itu loan juga tu. Kita bayar balik juga, tapi bulan-bulan melalui installment rumah tu lah. So, seeloknya gunakanlah duit extra tu untuk beli property lain, atau tambah nilai rumah anda, atau menambah ilmu pelaburan. Lagi bagus boss 🙂

Dalam ni ada banyak lagi tips pelaburan hartanah. Saya habis baca dalam 1 malam je, sebab syok sangat. Hehehe…

KLIK GAMBAR DI BAWAH NI CEPAT

beli-rumah-dapat-duit-inilah-pelaburan-hartanah-tanpa-modal

 

Next year dijangka banyak rumah akan dijual bawah market value, sebab owner tak larat nak tanggung kesan daripada kejatuhan ekonomi. So, siap sediakanlah diri anda dengan ilmu orait.

 

Dari Pelabur Hartanah Real Punya Tanpa Gebang 😉

ABANGLID 😉

KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK EBOOK YANG SAYA HIGHLY RECOMMEND

Tips Pelaburan Hartanah Tanpa Modal Cara Beli Rumah Murah Banner 729 x 90

Leave A Response

* Denotes Required Field