4-lokasi-hartanah-di-kawasan-panas-untuk-pelaburan-hartanah-featured

4 Lokasi Hartanah Di Kawasan Panas Untuk Pelaburan Hartanah

Semua orang nak beli hartanah yang akan naik dari segi nilai dan sewanya kan?

Di manakah hartanah tersebut boleh ditemui? Di sini…


1) BERDEKATAN IPTA / IPTS

2) BERDEKATAN AKSES MASUK / KELUAR HIGHWAY @ JALAN UTAMA

3) BERDEKATAN STESEN PENGANGKUTAN AWAM

4) BERDEKATAN PUSAT KOMERSIAL


So, dah tahu 4 lokasi di atas tu, cuba cari dalam jarak 5km dari situ.

Tentu anda pun pening nak pilih sebab banyak sangat!


Apa?! Mahal?! Hahaha, hartanah hot dah tentulah mahal sebab senang disewakan.

Barang baik, harga pun baik lah. Biasa arrr… kan?


That’s why anda kena belajar cara untuk:

1) Tahu market value & cara negotiate untuk dapat diskaun (below market value).

2) Bila (1) dah OK, barulah anda boleh beli rumah dengan modal tanpa modal!


Terima kasih dan jumpa lagi dalam tips akan datang.

Silakan SHARE rakan-rakan anda yang berazam nak beli rumah tahun ni. 😊


Dari Pelabur Hartanah Real Punya Tanpa Gebang,

ABANGLID 😉

KURANG MODAL UNTUK MEMBELI RUMAH?

INI EBOOK HARTANAH YANG SAYA HIGHLY RECOMMEND!

Tips Pelaburan Hartanah Tanpa Modal Cara Beli Rumah Murah Banner 729 x 90

 

2 Comments

  • A.Bakar Kasjo

    Reply Reply 16/01/2017

    Saya ada sebuah rumah teres 2 tingkat luas 20×70 di Taman Muhibah Kajang…jarak 1.5 km dari stesen MRT Kajang…nak tanya berapa nilai rumah itu terkini….kemudahan dari rumah kurang 5 minit ke balai polis dan pekan kajang..tabung haji kurang 3 minit..setesen sate kajang kurang 5 minit….sekian terima kasih..

Leave A Response

* Denotes Required Field